Undskyld, må jeg spørge dig om noget, Nina Rask?

Vores medlemmer har stillet Nina Rask nogle spørgsmål, som er eksempler på, hvad de oplever at blive spurgt om af vildt fremmede mennesker. Spørgsmål, som nok de færreste ville stille, hvis de selv skulle svare.

Nina-Rask-Portraet-1981-aspect-ratio-1917-1263

Foto: PR

100%
Af Louise Christensen
14. maj 2024
Læsetid 3 min.
0

1

Må du godt drikke alkohol?

Ja, det må jeg gerne, men måske burde jeg ikke altid have lov.

 

2

Hvordan gør du, når du skal danse?

Jeg har faktisk ret meget rytme. Jeg har ofte fået at vide, at jeg er en rimelig god danser. Der er jo mange, der er nødt til at drikke sig lidt fulde, før de kan danse, men jeg kan gå rimelig koldt til den. Jeg har selvfølgelig bare brug for noget ordentligt musik – jeg hader, når det er det samme house beat i 3 timer, som man skal stå at svinge til.

 

3

Sover du i en stol?

Nej, jeg sover ikke i en stol, men det er lykkedes mig at falde i søvn mange underlige steder. Jeg har engang taget en lur inde på et banegårdstoilet, og jeg er faldet i søvn på græsplæner og i en opgang – men ikke i en stol.

nina-terese-rask

Nina Terese Rask

Født i 1998 på Østerbro i København.

Hun er skuespiller, satiriker, podcastvært og kendt fra DR’s Talenthold.

Derudover har hun bl.a. medvirket i filmen Nattevagten (2023) og i tv-serierne Carmen Curlers 2 (DR, 2023), TOO SUNE (DR, 2022), SEX (TV2, 2020) og dokumentarfilmen VENUS, let’s talk about sex (2017).

4

Hvordan handler du ind?

Jeg tager en kurv og så plejer jeg bare at handle de samme ting ind. Det er meget kedeligt. Jeg har tænkt længe, at jeg skulle være bedre til at planlægge det, jeg skal handle, men jeg køber altid det samme, og det er altid for dyrt.

 

5

Kan du godt stå op og tisse?

NEJ, men det ville jeg ønske. Jeg har virkelig prøvet at få det til at fungere, men det er bare et sats hver gang. Det kan være noget værre svineri. Jeg har overvejet at få en stand to pee, fordi jeg både kan være inde på mande- og kvindetoilettet. Men de der båse inde på mandetoiletterne er virkelig nasty.

 

Del din mening

Skriv et svar

Gør som 4225 andre og få nye pærspektiver herGør som 4225 andre og få nye pærspektiver her

Ingen resultater