SLAGSIDEN

Undskyld, må jeg spørge dig om noget, Helin Erdem?

Vores medlemmer har stillet Helin Erdem nogle spørgsmål, som er eksempler på, hvad de oplever at blive spurgt om af vildt fremmede mennesker. Spørgsmål, som nok de færreste ville stille, hvis de selv skulle svare.

Paerspektiv-billedredigering-4-aspect-ratio-1917-1263

Foto: Privat

100%
Af Louise Christensen
11. juni 2024
Læsetid 2 min.
0

1

Læser sådan en som dig mange bøger?

Min far er forfatter, og jeg har altid undskyldt mig således: “Fiskerens datter spiser ikke fisk”, og til det indskyder jeg: “Normalt hun ikke gør, når hun er blevet tvangsfodret hele sin barndom!” Men jeg skriver godt.

 

2

Kan sådan en som dig godt få børn?

Det er et godt (og lidt intenst) spørgsmål i disse hormonforstyrrende tider. Inshallah jeg kan.

 

3

Kommer du tit ud?

Nej, kun hvis jeg skal.

En person med langt mørkt hår sidder på hug mod en almindelig hvid baggrund. De er iført en sort t-shirt, blå jeans og sorte sko. Deres højre albue hviler på deres bøjede højre knæ, med hovedet let vippet og hagen hvilende på deres højre hånd.

Helin Erdem er radio, SoMe og TV-vært på P3 og dimittend fra DR Talentholdet i 2023.

Hun har været vært på ‘P3 Missionen’ og lavet programmer som ‘Helin Bliver Venner Med’, ‘Helins Hænder’ og ‘Flaskehalsen peger på’.

Helin Erdem er desuden med på ‘Pærfekt Croquis’ ungdomsturne. Læs mere om den her.

4

Kan du selv børste dine tænder?

Ja, men det skulle man ikke tro med 3 rodbehandlinger. Måske det er på tide også at børste om morgenen. #cleangirl

 

5

Må du godt drikke alkohol?

Halå lad mig lige være, social kontrol! Det kan godt være, at min brune ham ser gudfrygtig ud, men jeg er ikke truende, endnu, fjern dig!

Del din mening

Skriv et svar

Gør som 4225 andre og få nye pærspektiver herGør som 4225 andre og få nye pærspektiver her

Ingen resultater